Wedstrijden maart en april

Met alle drukte rondom de opening van ons mooie nieuwe pand zou je bijna vergeten dat er ook nog wedstrijden zijn gevochten. Ik loop een beetje achter, dus vandaag meerdere verslagen in één . Hopelijk ben ik niemand vergeten!  (Zo ja, sorry! Laat me even weten!)

Isis beet het spits af, zondag 31 maart vocht zij bij Real Fighters op A Night 2 Remember. Jammer genoeg kwam ze niet in haar spelletje en verloor ze haar partij. Volgende keer beter Isis!

Op 7 april waren Jeno, Aidan, Chella, Demi Leenhard, Emir en Amine aan de beurt. En waar het normaal gesproken medailles regent, gingen we nu met lege handen naar huis. Dat doet zeer, bij iedereen.  Vier partijen eindigden in verlies. Aidan en Amine sleepten een zwaar bevochten onbeslist uit de strijd.

Een week later was het volgende gala. Ik kan me zo voorstellen dat de druk om te winnen extra groot was, zeker na de woorden van Lahbib en Edward. Gelukkig maakten onze vechters de trainers dit keer weer trots!

‘Amine wint op KO en Fereley krijgt een groot compliment van Lahbib!’

Mikael, die de dag ervoor nog even de Run with the Romans Kid’s Run op zijn naam schreef, won overtuigend van de Europees kampioen. Super goed gedaan!

Amine kwam mooi terug met een prachtige overwinning op zijn tegenstander. Een wedstrijd winnen op KO is natuurlijk fantastisch!

Kanjer Mootje Ibrahim liet zich van zijn beste kant zien en kwam als winnaar uit de strijd.

Een groot compliment van Lahbib voor Fereley. ‘Ze moest tegen één van de beste vechters uit haar gewichtsklasse en draaide een top partij! Deze eindigde onterecht in een verlies voor Ferely maar wat ben ik trots op haar!’

Oualid vocht een goede partij met een paar mooie acties. Ook hier een jurybeslissing die geen recht deed aan Oualid; de partij eindigde onbeslist.

‘Trots op topper Yassin!’

Het waren drukke weken, op 28 april kwamen onze toppers in actie op het Kickboxing Fearless gala in Wassenaar.

Onze Sem zou daar het gevecht om de Nederlandse titel aangaan. Maar helaas gooide een schouderblessure roet in het eten. Niet getreurd Sem, jouw tijd komt nog!

Op de valreep moest dus naar een andere vechter worden gezocht om Sem’s plaats in te nemen. Die werd gevonden in Yassin. Wát een partij zette hij neer! Jammer genoeg niet de titel mee naar huis kunnen nemen, maar dat maakt ons niet minder trots!

Oualid had een sterke tegenstander en vocht voor wat hij waard was. (en dat is heel veel!) In de eerste ronde was Oualid duidelijk aangeslagen maar hij kwam goed terug. Jammer genoeg kwam hij dit keer net iets te kort om de winst binnen te halen. Ook hield hij er een nare blessure aan over. Beterschap!

Demi Romijn vocht een mooie pot met goed resultaat: gewonnen! Top gedaan Demi!

Toppertje Issrae won haar wedstrijd ook, super gedaan!

En ook Mootje Ibrahim won zijn wedstrijd. Ik zou bijna zeggen ‘natuurlijk’ ware het niet dat ik het niet wil jinxen ? Goed gedaan weer Mootje en met jouw inzet ook zeer verdiend!

Amin vocht goed echter verloor helaas zijn partij. De volgende is weer voor jou!

De partij van Jaylee eindigde in een onbeslist.

‘Kassem Taekwon-Do Toppers op het WK Inzell’

Ondertussen vond in Inzell het WK Taekwon-Do plaats. En natuurlijk waren onze Kassem Toppers daar ook!

Sam Delrock moest in de eerste ronde tegen de dame van wie ze haar vorige wedstrijd verloor. Extra gemotiveerd om te winnen stapte ze de mat op. Helaas bracht haar dat de winst niet en was ze na de eerste ronde uitgeschakeld.

Ook Yra Labrie overleefde de eerste ronde niet. Er werden haar 3 minpunten toegekend, waarvan volgens zeggen 2 onterecht.

Na een recente operatie stond Pom Labrie ook in Inzell op de mat. Zij bracht het tot de kwartfinale.

Pom en Yra werden met het damesteam heel knap derde!

Als ik zo’n stukje zit te tikken dan besef ik maar weer eens wat een toppers er toch rondlopen bij ons! En dan doel ik niet alleen op de winnaars of op de wedstrijdvechters, maar echt op iedereen. Want we zijn altijd bezig om elkaar sterker te maken, dat is onze kracht. Het blijft bijzonder om onderdeel uit te maken van zo’n mooie club!

 

Osu!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *