WFL New Talents Fighting League in Hoofddorp

Afgelopen zondag was het weer zover. Fightday voor 4 van onze Kassem Toppers. Mikail. Fereley, Emir en Oualid stapten in de ring op het New Talents Gala in Hoofddorp

Soms weet je al weken van te voren dat je moet vechten en gaat de wedstrijd op het laatste moment niet door. En soms hoor je de dag tevoren opeens dat je de volgende dag moet vechten. Dat laatste overkwam Mikail dit keer. Zaterdag kreeg hij te horen dat ie zondag in de ring werd verwacht. Ik geef het je te doen… Maar onze Warrior is er gewoon altijd klaar voor dus ook vandaag. Hij vocht goed, technisch en wist alle rondes op zijn naam te zetten. Supergoed gedaan!

De tegenstandster van Fereley was bijna een kop groter dan zij. Maar daar is onze ‘Fannie’ niet van onder de indruk. Ze vocht super en, heel belangrijk, ze was echt heel erg goed gefocust. Je kan echt zien dat ze de laatste maanden grote stappen heeft gemaakt! Mooi geconcentreerd gevochten en de partij gewonnen! Gefeliciteerd kanjer!

Na haar partij kregen onze stembanden maar heel even rust, want Emir was vlak daarna aan de beurt voor zijn 2e gevecht. En wat deed ie het goed! Maakte lekker gebruik van zijn lengte, wachtte af om op het juiste moment toe te slaan, echt super. De winst was dik verdiend! Ik heb zo hard staan juichen dat een vrouw voor me vroeg of hij mijn zoon was. Weet zij veel dat we bij Kassem één familie zijn ?

Oualid was de laatste Kassem Held die vandaag de ring in stapte. De verwachtingen waren hooggespannen en eerlijk is eerlijk, hij maakte ze waar. De eerste ronde was ie wat afwachtend maar de tweede en derde ronde vlamde hij. Mooie acties, aanvallend en hij werkte zelfs zijn tegenstander half door de touwen heen. De winst leek binnen, dat zag je aan hem, aan Lahbib, het publiek. Zelfs aan de tegenpartij. Maar helaas, de jury besloot anders en de winst ging naar de ander.

Jouw dag komt echt Oualid  en dan geef je ze allemaal het nakijken!!

Osu!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *