Opening Kasteel Kassem

Na maanden van kei- en keihard werken gingen de deuren van Kasteel Kassem dan eindelijk open. En wat was het een gave dag!

Eerst de officiële opening. Het was al bekend dat onze boksende sport-wethouder Gert-Jan Schotanus een goede hoek kan uitdelen. Vandaag verraste wethouder Gerard van As ons met zijn mooie rechtse directe waarmee hij ‘Kasteel Kassem’ opende. Direct daarna stroomde het gebouw vol.

(Tekst gaat door onder de foto’s)

Iedereen die er was sprak vol lof over de mooie nieuwe gym. Zo ook Gerard van As in zijn speech. Hij roemde Khalid en Lahbib om het lef dat ze hebben getoond en de maatschappelijke functie die Kassem Gym heeft. ‘De gemeente is bijzonder blij dat dit er van gekomen is. Mijn complimenten, ook namens het college’.

Sohara bood namens alle ouders van Kassem Gym een zogenoemde boks dummy als cadeau aan. Op deze ‘sparringpartner’ kunnen trappen en stoten worden geoefend. Een cadeau voor iedereen dus!

(Tekst gaat door onder de foto’s)

Het feestje duurde de hele middag en avond en het was ontzettend gezellig. Familie, vrienden, leden van de Kassem Gym familie natuurlijk, oud leraren en bondstrainers, oude bekenden en ook nieuwe gezichten. Het was zó druk, de belangstelling was gewoon overweldigend. Er was amper plek voor alle bloemen en andere mooie kado’s.

Volgens mij waren de broers allebei een beetje verbaasd dat er zoveel mensen waren.  Maar zo gek is dat natuurlijk niet want Khalid en Lahbib hebben een vaste plek veroverd in heel veel harten. En hoe fijn is het dan om samen te vieren dat zij hun droom hebben waargemaakt!

Namens de broers hierbij iedereen die op welke manier dan ook heeft geholpen en alle mensen die bij de opening waren, die ons op social media of anderszins hebben gefeliciteerd, enorm bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *