‘Vechten tegen kanker gala’

Wauw! Wat een dag! Iedereen die aanwezig was bij het Vechten tegen Kanker gala ging naar huis met hetzelfde gevoel. Wat een waanzinnig goed eindresultaat. Aan het einde van de avond was er al ruim €26.000 opgehaald en er komt gewoon nog steeds geld bij

De Kassem familie heeft binnen en buiten de ring zijn klasse weer eens laten zien!

Pas als je een paar keer achter de schermen van een dergelijk gala bent geweest besef wat je erbij komt kijken. De lijst met deelnemers moet worden bijgehouden, het programma moet tussendoor aangepast. Vechters moeten hun handschoenen krijgen en op tijd bij de ring zijn. Er worden ik weet niet hoeveel broodjes hamburger en knakworst gemaakt. Stoelen moeten worden klaargezet, er moet opgeruimd en noem maar op. Gelukkig weet jong en oud bij ons van wanten.
Aidan Bosman en Mootje Allai verzorgden de hele dag onvermoeibaar lachend de bekers en de bloemen. Ze kregen daarbij hulp van Sabri van 3 en Fadi van 2. Sara, Shereen, Lina en Rabia hebben de verkoop van cupcakes en armbandjes een enorme boost gegeven.
Als ik alle vrijwilligers op zou noemen dan vergat ik er geheid een paar. Daarom iedereen die op welke wijze dan ook heeft geholpen; dank!

En dan de vechters!

Karin Gerrits beet het spits af. Onder het toeziend oog van Jamal ben Saddik won ze haar partij met glans. Dat niet alleen, ze nam ook nog eens €1100 mee naar het Castellum theater. Een topper ben je Kaar!

Elvira Bosman kreeg een week voor datum de vraag of ze een partij wilde vechten. En stoer als ze is deed ze dat! Gewoon even tussen haar garderobedienst door. Samen met Inez Laroussi maakte ze er een mooie pot van, die onbeslist eindigde. Allebei waanzinnig goed gedaan!

Miranda Remmerswaal kreeg op het laatst een andere, voor haar onbekende, tegenstandster. Dat was even schakelen. Uiteindelijk won de andere partij, maar dat neemt niet weg dat Miranda het toch maar deed. Super respect voor jou Miranda!

Claudia kon helaas niet meevechten vanwege een nare blessure. En dat terwijl ze keihard getraind had, echt superjammer. Dat weerhield haar niet om toch te komen kijken en iedereen fanatiek aan te moedigen. Ook de partij van Damon Siew ging helaas niet door omdat de tegenpartij zich op het laatst terugtrok. Op zo’n korte termijn is er geen gelijkwaardige vervanger meer te regelen. Maar dat nam niet weg dat hij er de hele dag bij was! Dank je wel Clau en Damon, klasse!

Christine en Amanda; fel en respectvol

De wedstrijd van Amanda Wensveen was echt heel speciaal. Tot op het laatste moment wist ze niet met wie ze in de ring zou staan. Met haar zoon in het publiek stond ze haar mannetje tegenover oude bekende Christine Kaspers, die speciaal hiervoor uit Apeldoorn kwam. Een mooi, respectvol en fel gevecht maakten de dames ervan, dat terecht gelijk eindigde.

Gerrit Vergeer was super gemotiveerd. Het duurde even voor hij in zijn spel kwam en dat was in het voordeel van zijn tegenstander. Wie weet, als die rondes nét wat langer hadden geduurd…. Volgende keer beter!

Drie keer per week kwam Farid vanuit Den Haag naar Alphen om te trainen voor zijn partij. Alleen daarom al respect! Hij heeft keihard en goed geknokt, het was een pittig gevecht! Hij heeft goed door gestreden. We zijn echt hartstikke trots op je Farid, ook al had je een andere uitslag gewild.

Het is een beetje awkard om het hier over mijn eigen partij te hebben. In plaats daarvan dit:
Lahbib, Khalid, Oualid, Edward, Biké en Ahmed, jullie hebben van deze stijve, bange houten Klaas een vechter gemaakt. Hoe jullie dat voor elkaar hebben gekregen is beyond me.
Iedereen met wie ik gespard heb, dank! Jullie hebben me sterker gemaakt dan ik ooit had kunnen dromen. Al m’n sportmaatjes, iedereen met wie ik voor en na de training heb staan kletsen en lachen, Malika en Sohara, iedereen in het publiek zaterdagavond; jullie gaven me vleugels en dat maakt me een winnaar ook al verloor ik m’n partij. Dank, dank, dank!

Boutaina dook er direct bovenop!

Als een duveltje uit een doosje sprong Boutaina Ouladghars bovenop haar tegenstandster en af geen meter prijs. Het was jouw gevecht, die andere dame kwam er gewoonweg niet aan te pas! Echt superknap gevochten topper en zeer terecht gewonnen!

Daarna was Roos Ponsioen aan de beurt. Jammer genoeg had haar rivale wedstrijdervaring, maar Roos knokte voor wat ze waard was en dat deed ze meer dan goed. Ze heeft de wedstrijd niet weggegeven en dat is wat telt. Respect voor jou!

Martijn Bakker moest jammer genoeg voortijdig opgeven vanwege een pijnlijke blessure. Daardoor ging de winst naar zijn opponent. Hopelijk knap je snel weer op Martijn!

Jeffrey Schouten stond in de ring tegen iemand die flink wat langer was en daardoor een grotere reach had. Die helm hielp ook niet mee, hè Jeffrey. Volgende keer beter man!

Mootje Ibrahim stapte ook in de ring en liet weer eens zien wat een kanjer hij is! Goed, hard en fel gevochten en een zeer terechte winnaar.

De overwinning van de avond staat op naam van Nick.

Kassem leverde met Nick Coster ook een MMA vechter. En wat voor één! Zonder hoofdbeschermer stapte hij de ring in en domineerde vanaf de eerste seconde. Een keihard maar eerlijk gevecht met mooie acties dat eindigde met de ko van zijn tegenstander aan het einde van de eerste ronde. Waanzinnig goed gedaan Nick!

Het laatste gevecht van de avond was voor Samir Bouddouft. Mooi om te zien hoe cool en rustig hij het gevecht onder controle had. Samir had ook nog wat mooie acties in petto. Wederom een terechte winnaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *