, ,

Kassem Gym knalt het oude jaar uit!

184 Gekleurde banden, 7 zwarte banden, 1 derde dan, twee gala’s in één nieuwe locatie. En dat in nog geen 3 weken. Never a dull moment at Kassem Gym.

De taekwondo toppers in Alphen en Delft hebbende afgelopen weken keihard getraind want de examens voor de gekleurde banden stonden weer voor de boeg. En ook al was iedereen klaar voor het examen, toen het eenmaal zover was zag je allemaal kinderen met gespannen koppies rondlopen.

Het is ook super spannend natuurlijk, zo’n examen. Je zal er maar staan. Je tuls doen met de ogen van meesters Khalid en Lahbib op je gericht, papa’s en mama’s die met de camera klaar staan… Ik doe het ze niet na! En ze zijn allemaal geslaagd!

Negen toppers gingen afgelopen zondag met meester Khalid naar Papendal, op voor hun zwarte band. Van hen zijn er 7 geslaagd, top! Jammer genoeg dus niet allemaal, maar dat gaat een volgende keer vast beter!

Maar ook degenen hun zwarte band hebben gehaald zijn er nog niet, zij moeten zich het komende half jaar bewijzen door de andere kinderen te helpen. Pas dan krijgen ze hun Taekwondo-paspoort.

respect, gezelligheid en vooral hart voor elkaar, de club en de sport.

Er is niet alleen hard getraind, er is (en wordt nog steeds) hard geklust in de nieuwe locatie. De Alphenaren die vroeger een dansje gingen doen in Het Kasteel, kennen het nu al niet meer terug. Er moet nog veel gebeuren, maar de ring is al klaar!

Afgelopen weekend was het  ouderwets druk in Het Kasteel, dat tegenwoordig Kasteel Kassem heet.

Zaterdag was Kassem Gym’s Talents Day. Een goed geslaagd jeugd gala met mooie partijen en een gezellige sfeer. Al onze jongens en meiden hebben weer gestreden voor wat ze waard zijn.

De volgende dag was het weer tijd voor het jaarlijkse clubgala. 68 Kassem Kids stonden tegenover elkaar. De meesten stonden voor het eerst in de ringen en voor een groot publiek. De oudere jongens en meiden coachten de jonge kids en dat deden ze met humor en (soms een beetje tough) love. Supergoed gedaan iedereen!

 

Een weekend als dit laat weer mooi zien waar Khalid en Lahbib voor staan; respect, gezelligheid en vooral hart voor elkaar, de club en de sport.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *