Nog meer winnaars!

Wanneer ik hier schrijf over wedstrijden dan ben ik echt supertrots op al die jongens en meiden die in de ring of de mat staan. Je bent al een winnaar wanneer je die strijd aangaat, ongeacht de uitslag.

100% Winst voor Kassem: Afgelopen weekend wonnen Mootje Ibrahim (Titel en belt voor deze strijder), Ivar Bok (Topper!) Ferely van Barlingen (Yes!) en Jayda da Cruz (Nog zo’n topper!) hun partijen in Den Haag.

Jullie hebben ook nog een interview tegoed met Yra Labrie en Sam Delrock tegoed. Die meiden gingen in oktober naar Roemenië voor de European Cup Taekwondo en knalden als een baas! Kassem is twee Europees kampioenen in rijker!

Door deze stukjes zou je bijna denken dat er alleen maar wedstrijdvechters trainen bij Kassem. Niets is minder waar. Op welk tijdstip en bij welke les je ook binnenkomt, alles en iedereen traint door elkaar en met elkaar en op eigen niveau. Elke les worden er grenzen opgezocht. Iedere keer ligt die grens een stukje verder, halen mensen het uiterste uit zichzelf,  overwinnen zichzelf.

It’s amazing how far you are willing to go when someone believes in you.

Het mooie is, of er nu een belt gewonnen wordt, een wedstrijd verloren, iemand zijn eerste les ‘overleeft’, een ander zich 110% gegeven heeft in de les of wat dan ook; Lahbib en Khalid zijn altijd even trots op iedereen. Coachen met hun hart en geven het vertrouwen dat je nodig hebt om nét even die ‘extra mile’ te gaan. En dat maakt dat we stuk voor winnaars zijn!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *