Kassem verovert Enschede!

 

VENI,  VIDI, KASSEM!

Zondag 30 september gingen Edward, Lahbib en Ciska met 7 jonge vechters naar Enschede. Daar vond het NKF K1 Jeugdgala Adrenaline Part I plaats. Met 5 mooie winstpartijen en 2 zwaarbevochten verliezen kunnen we weer spreken van Veni, Vidi, Kassem! We zijn supertrots op onze jeugdige strijders.

 

Hard work pays off

Wie de afgelopen maanden een training heeft bijgewoond weet hoe hard onze jongens en meiden werken. Sparren, hardlopen, techniek en conditietraining, bijna dagelijks wordt er geknald. En met resultaat!

 

Aidan Bosman, vocht als een leeuw en won zijn wedstrijd. Super goed gedaan Aidan!

 

Iemand in zijn eerste wedstrijd laten uitkomen tegen een ervaren tegenstander met 17 wedstrijden op zijn naam? Dat laat je als trainer normaal gesproken nooit toe. Maar Majid is de uitzondering die de regel bevestigd. Als trainer weet je wat jouw vechters waard zijn en wat ze kunnen. Deze wedstrijd heeft hij weliswaar verloren, maar we hebben nu nog meer vertrouwen in hem dan we al hadden. Wat heeft hij goed en knap gevochten, dat belooft wat voor de toekomst!

 

Onze Chella Strijkert heeft een prachtig staaltje kickboksen laten zien en gewonnen. Ze heeft mooi, hard en technisch gevochten. En wat heeft ze fantastische trappen in huis!

 

Brittney Gerrits’ strijd begon al ver voor de bel voor de eerste ronde ging. Ze heeft in de voorgaande weken alles op alles gezet om vandaag te kunnen vechten. Ze heeft het super zwaar gehad maar wat heeft ze zichzelf bewezen! Drie rondes geknald en zeer verdiend gewonnen!

 

Kickboksen is een jurysport en dan kan het altijd gebeuren dat je niet de punten krijgt die je verdient. Dat overkwam Demi Romijn vandaag. Zo ontzettend jammer en onterecht. Volgende keer beter Demi, met jouw inzet gaat dat vast lukken!

 

Mikail Kocyigit woont bijna in de gym. Altijd aan het trainen, is er geen les dan wel 1 op 1 met Edward Strijkert. Zeer terecht gewonnen!

 

Mootje Ibrahim, kwam uit tegen één van de beste Belgische vechters van deze tijd. Dikke winst voor deze strijder die voor niemand een stap achteruit doet!

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *