‘All the Kassem Lady’s!’ (And a few man)

Ik sta nog steeds te stuiteren van alle positieve energie van afgelopen weekend! Het is altijd zo bijzonder om te zien hoe iedereen zich inzet voor Kassem Gym. Er is een gave demo gegeven op de Ladies Night van SAVA en keihard gewerkt om de nieuwe locatie schoon te krijgen.

 

Roos: ‘Khalid en Lahbib geven altijd zoveel van zichzelf, dat het echt fijn is als je eens iets terug mag doen’.

 

Vrijdagavond waren we met een superleuke groep vrouwen aanwezig op de Ladies Night in het kader van Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar was ‘Heldinnen’ dus dat kwam goed uit, want dat zijn alle Kassem Ladies zeker!

Het begin van de avond was een beetje rommelig, maar toen de stand eenmaal was ingericht en iedereen wist wat ze moest doen kwam het helemaal goed.

Na een oorverdovend intro door een brassband waren wij aan de beurt om aan het publiek te laten zien wat we in huis hebben. Omdat we in eerste instantie met ons rug naar de grote tribunen stonden, hadden we niet door hoe druk het was! Dat zagen we pas toen we ons omdraaiden. Isis trok zich daar niets van aan, die verblikte of verbloosde niet en gaf les alsof ze elke dag voor zoveel mensen staat. Ook een piepende microfoon bracht haar niet van haar stuk.

De demo bestond uit een rustige warming up, daarna gevolgd door Thaiboks technieken. Als afsluiter gaven Isis, Shereen, Rabia en Lina een Taekwon-do demonstratie.

Natte voeten halen

We stonden op een podium op een deels afgedekt zwembad, dat was wel even wennen met al dat geklots onder je voeten. Gelukkig is er niemand in het water belandt, al deed een zeker iemand (ik noem geen namen Syl) wel verwoede pogingen .

Boutaina en Nouhaila waren onvermoeibaar

De rest van de avond stonden de kids in de rij om plankjes door midden te mogen breken. Vooral Boutaina en Nouhalia waren onvermoeibaar met die kleintjes bezig.

Dina en Siham stonden tijdens de demo bij de stand en hebben nog aardig wat inschrijfformulieren meegegeven, dus wie weet mogen we straks weer nieuwe leden verwelkomen.

Isis, Boutaina, Nouhaila, Rabia, Shereen, Sara, Lina, Sylvia, Roos, Siham, Issrae, Dina, super bedankt voor deze avond!

(Lees verder onder de foto’s!)

O, en voor de heren…. https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationale_Mannendag

 

Helden en Heldinnen

De volgende dag stond er een nieuwe ploeg heldinnen klaar, dit keer gewapend met emmers en sop. Na een paar jaar leegstand en een flinke verbouwing was een grote schoonmaak meer dan nodig.

Ook daar was het begin even lastig, want waar en hoe begin je de strijd tegen zoveel stof en vuil? Gered door de professionele apparatuur van Gerco Verhuur en Party Service (Thnx Marco!) en glazenwassersbedrijf Van Barlingen (Thnx Johan!) kwam ook dat helemaal goed!

Er is kei- en keihard gewerkt door alle dames (en door de heren ook!) om Kasteel Kassem spic en span te krijgen. De ramen en spiegels blinken, de vloeren zijn schoon en –op speciaal verzoek van Malika-  de ring is klaar voor een toernooi.

Anselin, Djenity, Sirarpi, Valentina, Mendie, Ciska, Sandra, Isis, Karin, Elvira, Khalid, Najat, Siham, Fatima Zahra, Houria, Issrae, Miranda, Gulay, Naima, Marco en John, dank, dank, dank!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *